Hvordan fungerer autolagring?

Manfred

Manfred

Last updated on Nov 8, 2026

Smart Emails lagrer redigeringsendringer automatisk. Det finnes ingen vanlig Lagre-knapp.

Lagre timing

Etter at du har sluttet å redigere, venter redigereren vanligvis omtrent to sekunder og skriver det nåværende designet til Smart Emails-databasen. Noen redigeringshandlinger tvinger en lagring umiddelbart, inkludert arbeidsflyter som må generere nåværende utdata.

Hva er lagret

Auto-Save lagrer malseksjoner, innhold, globale farger, typografi, knapper, bunntekst, butikklenker, banner, markedsføringsinnstillinger, layout og andre designverdier som tilhører designsettet.

Shopify-synkronisering

Støttede live-innstillinger er også synkronisert med Shopify Metafields. Dette er en separat operasjon og kan fullføres kort tid etter databaselagringen.

Lukker redaktøren

Vent til lagringsindikatoren er ferdig før du lukker editoren, eksporterer eller endrer sider. Smart Emails bruker også safe load gates slik at en ufullstendig editor-last ikke kan overskrive et eksisterende lagret design.

Auto-Save fjerner ikke behovet for en ny primær eksport etter strukturelle endringer som å legge til, slette eller flytte seksjoner.