Manfred

Manfred

Utoljára frissítve: Nov 8, 2026

A Smart Emails automatikusan menti el az szerkesztő módosításait. Nincs rendszeres Mentés gomb.

Időzítés mentése

Miután abbahagyod a szerkesztést, a szerkesztő általában körülbelül két másodpercet vár, és a jelenlegi dizájnt írja a Smart Emails adatbázisba. Néhány szerkesztői művelet azonnali mentést kényszerít, beleértve azokat a munkafolyamatokat is, amelyeknek a jelenlegi kimenetet kell generálniuk.

Mi mentett meg

Az Auto-Save tárolja a sablonszekciókat, tartalmakat, globális színeket, tipográfiát, gombokat, lábalapokat, bolti linkeket, bannereket, marketing beállításokat, elrendezést és egyéb, a dizájnkészlethez tartozó tervezési értékeket.

Shopify szinkronizáció

A támogatott élő beállítások szintén szinkronizálva vannak a Shopify Metafields-szel. Ez egy különálló művelet, és az adatbázis mentése után röviddel befejezhető.

A szerkesztő bezárása

Várd meg, amíg a mentési mutató befejeződik, mielőtt bezárnád a szerkesztőt, exportálnád vagy oldalt cserélnéd. A Smart Emails biztonságos betöltési kapukat is használ, így egy hiányos szerkesztő betöltés nem írhatja felül a meglévő mentett terveket.

Az automatikus mentés nem szünteti meg az új elsődleges exportolás szükségességét szerkezeti változtatások után, például szakaszok hozzáadása, törlése vagy áthelyezése után.