Smart Emails lagrer redigeringsendringer automatisk. Det finnes ingen vanlig Lagre-knapp.


### Lagre timing


Etter at du har sluttet å redigere, venter redigereren vanligvis omtrent to sekunder og skriver det nåværende designet til Smart Emails-databasen. Noen redigeringshandlinger tvinger en lagring umiddelbart, inkludert arbeidsflyter som må generere nåværende utdata.


### Hva er lagret


Auto-Save lagrer malseksjoner, innhold, globale farger, typografi, knapper, bunntekst, butikklenker, banner, markedsføringsinnstillinger, layout og andre designverdier som tilhører designsettet.


### Shopify-synkronisering


Støttede live-innstillinger er også synkronisert med Shopify Metafields. Dette er en separat operasjon og kan fullføres kort tid etter databaselagringen.


### Lukker redaktøren


Vent til lagringsindikatoren er ferdig før du lukker editoren, eksporterer eller endrer sider. Smart Emails bruker også safe load gates slik at en ufullstendig editor-last ikke kan overskrive et eksisterende lagret design.


> Auto-Save fjerner ikke behovet for en ny primær eksport etter strukturelle endringer som å legge til, slette eller flytte seksjoner.
