Editor vodi povijest nedavnih snimaka dizajna kako biste mogli poništiti promjenu i ponovno je vratiti.
Prečaci na tipkovnici
- Undo:
Ctrl+Zna Windows ili Linux,Cmd+Zna macOS - Redo:
Ctrl+Shift+Zna Windowsu ili Linuxu,Cmd+Shift+Zna macOS-u - Alternativni redo na Windowsu:
Ctrl+Y
Gumbi za poništavanje i ponovno podešavanje također su dostupni u alatnoj traci uređivača.
Što se može obnoviti
Povijesni snimci uključuju trenutnu strukturu predloška i relevantne postavke dizajna. Mogu obuhvatiti radnje poput promjene boja, uređivanja postavki sekcija, primjene preseta, premještanja sekcija ili brisanja odjeljka.
Ograničenja sesija
Poništi povijest pripada trenutnoj sesiji uređivača i ima fiksnu maksimalnu veličinu. Ponovno učitavanje uređivača ili prebacivanje na drugi spremljeni kontekst može resetirati dostupnu povijest. Poništi nije zamjena za imenovani slot za spremanje dizajna.
Kada poništiš i napraviš novu promjenu, prethodni put ponovnog rada se odbacuje.