Editor vodi povijest nedavnih snimaka dizajna kako biste mogli poništiti promjenu i ponovno je vratiti.


### Prečaci na tipkovnici


- **Undo:** `Ctrl+Z` na Windows ili Linux, `Cmd+Z` na macOS
- **Redo:** `Ctrl+Shift+Z` na Windowsu ili Linuxu, `Cmd+Shift+Z` na macOS-u
- **Alternativni redo na Windowsu:** `Ctrl+Y`


Gumbi za poništavanje i ponovno podešavanje također su dostupni u alatnoj traci uređivača.


### Što se može obnoviti


Povijesni snimci uključuju trenutnu strukturu predloška i relevantne postavke dizajna. Mogu obuhvatiti radnje poput promjene boja, uređivanja postavki sekcija, primjene preseta, premještanja sekcija ili brisanja odjeljka.


### Ograničenja sesija


Poništi povijest pripada trenutnoj sesiji uređivača i ima fiksnu maksimalnu veličinu. Ponovno učitavanje uređivača ili prebacivanje na drugi spremljeni kontekst može resetirati dostupnu povijest. Poništi nije zamjena za imenovani slot za spremanje dizajna.


Kada poništiš i napraviš novu promjenu, prethodni put ponovnog rada se odbacuje.
