Redigeraren håller en historik över senaste designsnapshots så att du kan ångra en ändring och återställa den igen.


### Tangentbordsgenvägar


- **ångra:** `Ctrl+Z` på Windows eller Linux, `Cmd+Z` på macOS
- **Redo:** `Ctrl+Shift+Z` på Windows eller Linux, `Cmd+Shift+Z` på macOS
- **Alternativ omarbetning på Windows:** `Ctrl+Y`


Ångra- och återställningsknappar finns också tillgängliga i editorns verktygsfält.


### Vad som kan återställas


Historikögonblicksbilder inkluderar den aktuella mallstrukturen och relevanta designinställningar. De kan täcka åtgärder som att ändra färger, redigera sektionsinställningar, tillämpa en förinställning, flytta sektioner eller ta bort en sektion.


### Sessionsgränser


Ångra-historiken tillhör den aktuella redigeringssessionen och har en fast maximal storlek. Att ladda om editorn eller byta till en annan sparad kontext kan återställa den tillgängliga historiken. Ångra är inte en ersättning för en namngiven design-sparplats.


När du ångrar och sedan gör en ny ändring kastas den tidigare redo-vägen.
